PEP® Coaches in the Netherlands

PEP® Worldwide is represented by the following

professionals in the Netherlands

Eric Magnusson

Eric Magnusson

Managing Director Europe & Senior PEP® Consultant

Ik heb een achtergrond in Sales en Marketing en heb in Noord-Amerika, Europa en Afrika gewerkt.

Het PEP® Programma werd in 1984 door Kerry Gleeson in Zweden ontwikkeld alwaar ik als PEP® trainer begon. In 1986 kwam ik naar Nederland om de KLM bij hun Kwaliteits Programma te ondersteunen. De praktische PEP® Principes pasten perfect bij wat de KLM wilde en het resulteerde in een 25 jaar durende werkrelatie. Siemens, Shell en Unilever volgden daar snel op.

Het business model dat ik koos was om zelfstandige ondernemers aan te trekken.  De PEP® worldwide kantoren kwamen als paddenstoelen uit de grond maar deze structuur bleef uniek.  Het droeg er toe bij dat wij wereldwijd de meest productieve unit zijn. De Nederlandse cultuur is een belangrijke aanvullende factor voor dit succes. De Nederlanders zijn van nature ondernemers, maar deze opzet vraagt een hoge graad van integriteit en vertrouwen, hetgeen essentieel is om dit te laten werken. Met sterke onafhankelijke ondernemers als basis, koos ik voor het Nederlandse poldermodel om de business verder te versterken en uit te breiden. Met als resultaat dat alle PEP® trainers een belangrijke stem en invloed hebben in het beleid van de business in Nederland.

In 1993 verkregen wij de PEP® rechten voor België en  Luxemburg. In 2005 volgden Europa, Ukraine, de Russische Federatie en de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Cathy Magnusson

Cathy Magnusson

Co-owner & Office Manager Europe

PEP® is voor mij de leidraad in het leven. Ik heb in vele marktsectoren variërend van pharma tot computers in de administratieve en financiële sector gewerkt,  in 1988 heb ik mij aangesloten bij het PEP® team. Ik zag direct het positieve effect dat het PEP® programma op zoveel mensen heeft. Hoewel hun werklast niet veranderde, verminderde de werkstress door het gebruik van de PEP® principes en gaf hen een gevoel van rust zelfs in hun persoonlijke leven.  

Investeren in de groei en uitbreiding van ons bedrijf in Europa en in het Midden-Oosten werd een prioriteit naarmate de technologie zich snel ontwikkelde.  De menselijke natuur blijft echter hetzelfde en daarom hebben de PEP® principes vandaag de dag net zoveel impact als in het begin.

Als mede-eigenaar en het runnen van de backoffice zijn de PEP® principes niet alleen de tools die ik elke dag gebruik, maar ook mijn manier van leven. 

Leonie Visser

Leonie Visser

Business Developement Europe

Al op jonge leeftijd was ik actief in verschillende sectoren, vooral adviserende verkoop heeft mij altijd aangetrokken om mijn klanten te adviseren en met hen mee te denken hoe tot een oplossing te komen. Nadat ik was opgeleid tot PEP® consultant, vond ik mijn passie en sterkte niet alleen in PEP® maar vooral in business development. Gedurende de afgelopen jaren, heb ik van heel dichtbij niet alleen de positieve resultaten van PEP® gezien van het effect op de persoonlijke efficiency op de werkplek, maar ook dat PEP® doordringt in het persoonlijke leven van de deelnemers.

Wanneer ik met onze klanten contact opneem verheug ik mij er altijd op om de beste manier te vinden zodat PEP® voor hun organisatie werkt.

Rita Kramps

Rita Kramps

Senior PEP® Consultant

Mijn passie voor PEP®, steek ik niet onder stoelen of banken.

Deze passie deel ik graag met anderen. Samen met een organisatie, een team of deelnemer werken we stap voor stap aan een proces om op een andere manier te werken.
Verandering is een keuze. Door te luisteren, nauw samen te werken en persoonlijke aandacht te geven, gaan we de verandering samen door. Door mee te kijken met hoe men werkt, kan men de PEP® methode van werken optimaal beleven. Dit levert niet alleen verbazing op, maar vooral verwondering dat het zo simpel en praktisch “anders” kan.

Wat volgt is waardering. Men ervaart een betere balans, tijdwinst, beheersing van werksystemen en meer werkplezier. Dit maakt beide partijen trots.

Siok Lian Sih

Siok Lian Sih

Master PEP® Consultant

Mensen zijn zich er meestal vaag van bewust dat ze efficiënter zouden kunnen werken, maar weten vaak niet hoe. Vooral op het gebied van gedrag zijn er altijd een paar eyeopeners qua tijdbesparing. Met de PEP®-principes krijgen deelnemers meer overzicht, minder stress en handige tips over hoe ze slim hun werk kunnen organiseren.
Het feit dat resultaten kunnen worden gemeten om te zien hoeveel een werknemer of een team is verbeterd, is erg waardevol voor de klant.

Het rendement van PEP® zit in de persoonlijke coaching. Als PEP® coach laat je mensen niet achter met een aantal werkprincipes, maar je implementeert ze samen met de deelnemers. Het enthousiasme als ze weer grip krijgen op hun werk en hoe met hernieuwde energie weer aan de slag gaan, geeft mij ook veel energie en voldoening.

Fabio Luelmo

Fabio Luelmo

Master PEP® Consultant

Als PEP® Coach kan ik mijn lessen afstemmen op mijn cliënt. In tegenstelling tot andere “time management” trainingen, zitten we niet vast aan het onderwijzen van één enkele werkmethode of managementsysteem. Ik help mensen te begrijpen hoe ze dingen gedaan kunnen krijgen op manieren die gebaseerd zijn op het natuurlijk menselijk gedrag en laat ze vervolgens zien hoe ze elk systeem dat ze voorhanden hebben kunnen gebruiken op een manier die past bij hun eigen persoonlijke stijl.

Een ander ding dat PEP® onderscheidt, is dat het uiterst persoonlijk is. Elke deelnemer krijgt gedurende het grootste deel van de training één-op-één aandacht voor een langere periode. In werkelijkheid is dit de enige manier om gewoontes te veranderen en ik leer mijn klanten daarbij heel goed kennen. Het is arbeidsintensief, maar levert veel betere resultaten op om het leven van mensen te verbeteren dan traditionele trainingsmethoden.

Hans Peters

Hans Peters

Senior PEP® Consultant

Ik heb met verschillende ondernemingsculturen te maken en dat maakt mijn werk interessant. Ik werk bij een internationale organisatie, dus ik sta er nooit alleen voor, terwijl ik toch zelfstandig ben en mijn eigen tijd kan invullen en bepalen. Ik verdien een goed salaris waar ik zelf invloed op heb.

Hoe ervaart de klant het PEP® programma? Reflectie over de manier van werken is belangrijk voor het verminderen van stress en het verhogen van werkplezier. Als PEP® coach breng je structuur aan in het werk van de mensen die je begeleidt. Hierdoor krijgen zij meer gedaan in minder tijd. Met de theorie over werkgewoontes, werksystemen en aanpak van planning leer je de deelnemers hoe je goed en prettig kunt werken. De deelnemers kunnen het geleerde direct in praktijk toepassen en het voordeel ervaren. De individuele begeleiding draagt bij aan het onder de knie krijgen van de nieuw aangeleerde manier van werken.

Jolanda van der Veen

Jolanda van der Veen

Senior PEP® Consultant

De werkdruk wordt steeds hoger, iedereen vraagt aandacht, de deadlines worden korter en er zijn steeds meer kanalen waaruit informatie en acties komen.

De PEP® methode helpt je om je werk beter te plannen en te organiseren. Je wordt bewust van je eigen werkgewoontes, krijgt overzicht op je acties, kunt beter prioriteren en hebt een goede agenda planning.

Als zelfstandig ondernemer heb je veel mogelijkheden om het PEP® programma als kwaliteitsproduct in je bedrijf neer te zetten. In samenwerking met andere PEP® coaches blijf je de PEP® methode continue verbeteren. Het is iedere keer weer uitdagend om in verschillende bedrijven de deelnemers te coachen in het goed doorvoeren van de PEP® principes.

Ineke Werkman

Ineke Werkman

Senior PEP® Consultant

Ik krijg wel eens de vraag of ik er na 18 jaar PEP® niet ‘genoeg van heb’. Hier antwoord ik altijd volmondig “Nee” op. Met PEP® maak ik deelnemers zo blij en enthousiast dat het een plezier is en waardevol blijft, gewoon omdat PEP® echt werkt!

Ik ben een enthousiaste coach met de drive om anderen een stapje verder te helpen, zodat er weer plezier in het werk komt. Ik help mensen die behoefte hebben aan handvatten, structuur en overzicht en ‘even’ iemand naast en achter zich nodig hebben om weer perspectief te krijgen.

Als PEP® coach verdiep ik me goed in de organisatie en de context en zoek samen met de deelnemers naar passende oplossingen. Ik ben betrokken en tegelijkertijd professioneel. Ik weet de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen, stel soms lastige vragen en haal je zo nodig ook uit je comfortzone.

Ben Vissers

Ben Vissers

Senior PEP® Consultant

Veruschka Magnusson

Veruschka Magnusson

PEP® Consultant

PEP* (the Personal Efficiency Programme) is a registered trademark, intellectual property owned and licensed by IBT Europe B.V.

Pin It on Pinterest